Volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen


Als specialist in beheersoftware biedt Team Solutions een volledig geïntegreerde modulaire totaaloplossing voor de automatisatie van uw bedrijfsprocessen.

Hoewel een uitgebreide standaard software aangeboden wordt, opteert Team Solutions toch voor een flexibele benadering waardoor de applicatie perfect op uw specifieke noden kan afgestemd worden.

Optimus sluit hiermee naadloos aan op organisaties die regelmatig hun aanpak en processen verbeteren, volgens ons een noodzaak in een snel evoluerende en steeds complexere omgeving met meer en meer nood aan in real time beschikbare informatie.

Eén oplossing voor de gehele organisatie

Al uw bedrijfsprocessen binnen éénzelfde applicatie vermindert aanzienlijk de tijd van en fouten door ingave van dubbele data en de kost van het onderhouden van diverse applicaties.

Centraal in de applicatie staan uw "operaties" (maintenance/onderhoud, projecten, audits, jobs, planning, site bezoeken, herstellingen, correctieve acties, service, helpdesk...).

Met de Sales/CRM module heeft u steeds de volledige controle over uw commerciële processen (leads, contacten, klanten, mailings, offertes, bestellingen, orders, pipeline rapportering ...).

Met de Supply module beheert u uw aankoopbeheer en supply chain (leveranciers, artikelen, stock, subcontracten, aankopen...).

Met de Assets module centraliseert en beheert u uw sites/locaties, equipment/installaties, meterstanden, sleutels....

Met de Administration module beheert u het onthaal/ontvangst, telefonie, wagenpark, bezoekers, reserveringen, postkamer, documenten, agenda...

Met de HR module kunt u de productiviteit van uw mensen optimaliseren (personeel, werkurenregistratie, verlofaanvragen, uitrusting, werkkledij, opleidingen...).

Met de Finance module heeft u een realtime financiële opvolging van uw operaties (kosten, facturatie, uurtarieven, indexering, betalingen, kostlocaties, contracten...).

Cloud solutions

Optimus wordt aangeboden als "software as a service", en met de hosting van de applicatie in professionele datacenters garanderen wij de veiligheid en beschikbaarheid van uw data.

Mobile solutions

Optimus wordt ondersteund door een volwaardige mobiele offline versie. Volwaardig betekent dat de mobiele applicatie ook offline kan gebruikt worden, en u dus niet afhankelijk bent van een kwalitatieve internetverbinding om met uw mobiele applicatie te werken.

De mobiele versie voorziet tevens in het elektronisch aftekenen van documenten op uw tablet, waardoor een paperless office wel heel dichtbij komt. Na synchronisatie kan finance de opdracht direct factureren en maakt real-time rapportering mogelijk.

Business Intelligence

Tevens laat dit de Business Intelligence module toe de gegevens uit de diverse modules te
combineren en u de resultaten in real time in overzichtelijke online dashboards te presenteren. U kunt tijdig bijsturen waar nodig.

Optimus komt standaard met een 50-tal KPI's en een 20-tal management informatie rapporten.

Voordelen

  • structurering en centralisatie van uw operationele informatie
  • informatie in de cloud ter beschikking van uw verschillende gebruikers, via PC, laptop, smartphone en tablet
  • automatisatie van de rapportage, intern of voor uw klanten
  • pragmatisch aanpasbaar aan uw behoeften en verwachtingen
  • groeit makkelijk met u mee (flexibele standaardoplossing)
  • korte implementatietijd
  • slechts 3 halve dagen opleiding nodig in maximum 3 kliks naar alle info
  • Optimus kan meerdere talen, valuta en complexe organisatiestructuren aan

Referenties


Image
Image
Image
Image
Image
Image

Maak kennis met onze software

 

 

Interesse om onze software te verdelen?